Жіночий монастир Всецариця

Жіночий монастир Всецариця

  СЕСТРИ МАРІЇ РАННЬОЇ ЗІРКИ
Ми є контемплятивні сестри і водночас місіонери, тому що ми ділимось нашим молитовним життям, наукою та братерським милосердям з тими, хто хоче пізнати і любити Бога у школі Непорочної Діви Марії, як, до прикладу, св. Іван, улюблений учень, який прийняв Марію як матір у підніжжя хреста.У центрі нашого життя є тиха молитва перед Св. Дарами та Літургія, яку ми про-довжуємо з часом подяки.
Сестри прагнуть жити в освяченій істині (Ів 17,17) – і присвятити себе вивченню Біблії, теології, вчення Церкви та людского фор-мування.Заповідь Ісуса каже: «Любіте один одного, як Я вас полюбив» - це «небесний скарб» (Мт. 13,44) і ми хочемо виконати ці слова.
Ручна праця є також дуже важливим елементом нашого життя у спільноті: вона дозволяє нам підтримувати наше життя і свідчити про Бога через мистецтво, красу та творчість.
Особливу увагу приділяємо молоді, їхньому навчанню на світському (курси з етики та антропології) та християнському рівнях (зустрічі для читання Слова Божого, вступ до богослов'я та літургіки).
Для нас є великою радістю, коли ми можемо допомагати вірним відкрити особисту молитву до Бога. У таких цілях ми пропонуємо реколекції (для груп чи особисті) або ж конференції такі, як "Школа молитви". У нас є монастирі по всьому світу. В Україні ми відкрили будинок в Мукачівській греко-католицькій єпархії у 2016 році.
Наша монаша спільнота є першою у візантійському обряді. 

Ужгородський р-н, с. Коритняни, вул.Шевченка, 1

неділя та святкові дні

12.00 - Божествена Літургія (українскою мовою)

будні

9:00 - Божественна Літургія18.00 - Вечірня (українскою мовою) Молитва тиші перед св. Дарами (18.30 будні і 17.00 у неділю)

Настоятелі:

Настоятелька монастиря Всецариця сестра Ісихія Бадеа