Новини

Світ Румунія: зустріч європейських католицьких єпископів східного обряду

Щорічна зустріч ієрархів, які входять до Ради Єпископських Конференцій Європи, відбудеться в місті Орадя на заході Румунії, щоб замислитися над плеканням братерства між єпископом і священниками.

Світ Завершився 53 Міжнародний євхаристійний конгрес: братерство – це імператив

Папський легат, кардинал Бальтаcар Енріке Поррас Кардосо, вислужений Архиєпископ Каракаса, очолив у неділю заключну Святу Месу 53-го Міжнародного Євхаристійного Конгресу, що проходив у Кіто, Еквадор. У проповіді він закликав дбати про тих, хто «відчуває голод їжі та гідності». Наступний такий конгрес відбудеться в Сіднеї, Австралія, у 2028 році.

Світ Папа: якщо щось добре існує, то тільки тому, що любов взяла гору

Під час Святої Меси, яку Папа Франциск відслужив на Національному стадіоні Сінгапуру, він наголосив на важливості любові, підкресливши, що в основі всіх сучасних винаходів, стоять не лише гроші, техніка та інженерія, а, насамперед, любов.

Україна Закарпаття: перші обіти у сестер св. Йосифа де Сен-Марк

7 вересня у Згромадженні св. Йосифа де Сен-Марк (с. Павшино), троє новичок сказали: «Так. Я хочу бути твоєю нареченою Ісусе, царівною величного Царя». Це сестри Тадея Фенцик, Мішель Паславська, Емануелла Головко.

Світ Папа: відкритися на любов Отця і дозволити їй формувати нас

Звертаючись до учасників Святої Меси в столиці Тимору-Лешті, Папа Франциск наголосив, що таїнство Христового воплочення спонукає нас відкритися на любов Отця і дозволити їй формувати нас, щоб вона могла зцілити наші рани, допомогти переосмислити наші суперечності і впорядкувати наше існування.