Світ Папа: якщо щось добре існує, то тільки тому, що любов взяла гору

Під час Святої Меси, яку Папа Франциск відслужив на Національному стадіоні Сінгапуру, він наголосив на важливості любові, підкресливши, що в основі всіх сучасних винаходів, стоять не лише гроші, техніка та інженерія, а, насамперед, любов.

Світ Папа: відкритися на любов Отця і дозволити їй формувати нас

Звертаючись до учасників Святої Меси в столиці Тимору-Лешті, Папа Франциск наголосив, що таїнство Христового воплочення спонукає нас відкритися на любов Отця і дозволити їй формувати нас, щоб вона могла зцілити наші рани, допомогти переосмислити наші суперечності і впорядкувати наше існування.

Світ Папа: ми повинні навчитися дозволяти Богові заопікуватися нами

Відвідуючи спільноту, яка в столиці Тимору-Лешті опікується дітьми з інвалідністю, Папа Франциск нагадав про те, що критерієм, за яким ми будемо остаточно суджені, є любов, що виявляється через піклування про Ісуса, присутнього в стражденних.

Світ Євхаристія - моя сила у важкі часи, - єпископ на Міжнародному євхаристійному конгресі

«У моменти втоми чи труднощів Євхаристія наповнює мене наново, через відправу Меси я зустрічаюся з Христом в унікальний спосіб і знаю, що Він завжди поруч, даруючи мені Своє світло і Свій мир».

Світ Папа: вчімося братерства з Пресвятої Євхаристії

У відеопосланні з нагоди початку 53-го Міжнародного Євхаристійного конгресу, який відбувається в Латинській Америці, Папа Франциск наголосив на тому, що ми є єдністю в єдиному Господеві життя, Який залишився між нами в реальній присутності під видом хліба.

Світ Папа прибув до Ділі, столиці Тимору-Лешті

Відвідини острівної країни у Південно-Східній Азії з католицьким населенням є третім етапом подорожі, що триватиме до наступної п’ятниці, включаючи також відвідини Сінгапуру.