Привітання із днем медичного працівника Владики Теодора, єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії

Привітання із днем медичного працівника Владики Теодора, єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії

Лип 27, 2024

Христос посеред нас!

Сьогодні мої вітання із Днем медичного працівника линуть до всіх медиків. Саме вони сьогодні стоять в авангарді найбільших викликів, які переживає наша країна. Ще недавно часи великої епідемії, а сьогодні і часи жахливої війни, ставлять перед медиками завдання не тільки професійного характеру, але й екзистенційного, адже саме у їх руках, окрім Господніх, опинилося майбутнє не просто якоїсь конкретної людини, але й цілої держави. Згадати хоча б медиків, які сьогодні виконують свій обов’язок під кулями, в умовах великої загрози для власного життя, які рятують наших воїнів, а також людей у постраждалих від війни зонах… 

Голову схиляємо перед медиками, котрі щоденно мають справу із наслідками бойових дій, як і перед усіма, котрі щоденно стоять на захисті Божого дару - здоров’я. Зі скорботою, але з вірою у воскресіння, молимося за всіх медиків, котрі, рятуючи інших, віддали своє життя.

Дорогі Медики! Заношу свої молитви до Господа Бога, щоби кріпив Вас у Вашому покликанні, благословив здоров’ям та душевним спокоєм, щоб серед людського болю Ви приносили людині не тільки дар свого професіоналізму, але й радість і християнську любов, які мають за своє Джерело Господа Ісуса.

Благословення Господнє на вас!

Ваш у Христі Владика Теодор, єпископ Мукачівський!

Поділитись
Категорія