Реколекція для дружин священників

Реколекція для дружин священників

Лип 24, 2024

Як ми можемо описати духовність Матері Божої? Такою була тема одноденних реколекцій для дружин священників. Захід відбувся у нещодавно відкритому домі духовної віднови імені святого Якова на околиці міста Виноградів.

Foto #1
Повномасштабна війна яка триває вже близько двох з половиною років наклала відбиток на духовний і психічний стан людей, що проживають в Україні, а також на людські стосунки. Як не дивно, наслідки цієї кризи торкнулися також життя родин священників. В рамках нашої церкви ми також намагаємось надавати допомогу у сфері духовної опіки. Насамперед це було метою запрошення д-ра Ласло Маккаї, греко-католицького священника та спеціаліста з психічного здоров’я, який цього разу на прикладі Пресвятої Богородиці намагався дати їмостям корисні поради щодо подолання повсякденних труднощів.
Окрім лекцій вони мали можливість спільно помолитися та брати участь у Божественній Літургії, також поділитися власними думками з іншими учасниками, чи під час лекції, чи під час приватних розмов. Кожен проаналізував для себе як на нього вплинула історія весілля в Кані Галілейській, яке послання, який духовний дар він несе з собою додому, у свої сім’ї та парафії.
Foto #2
Одноденний захід став духовним підкріпленням для всіх, хто знайшов час приєднатися до зустрічі та спільної молитви. Також, Берегівський угорський деканат Мукачівської греко-католицької єпархії планує й надалі проводити духовні програми у 2024 році.

Foto #3

Поділитись
Категорія