у Християнському ліцеї ТеоБенд пройшли роколекції перед початком навчального року

у Християнському ліцеї ТеоБенд пройшли роколекції перед початком навчального року

Вер 12, 2024

Новий навчальний рік у ліцеї ТеоБенд розпочався з незабутніх реколекцій

Цьогоріч у перший тиждень вересня учні ліцею ТеоБенд розпочали навчальний рік з особливих реколекцій на тему: " Самаритяни з Маркової", які стали справжнім святом духовного та культурного збагачення. Організовані з метою ближчого знайомства з історією сім’ї блаженних Ульмів, Юзефа, Вікторії та їхніх семи дітей які були невинно вбиті, за допомогу Євреям.  ці реколекції залишили незабутні враження у серцях дітей та їхніх батьків.

Реколекції проходили у шести прекрасних будинках, де проживали діти. Кожен будинок був комфортно облаштований, створюючи затишну атмосферу для відпочинку та навчання. Отець Віктор Бурлака проводив служіння, під час яких кожен мав можливість прийняти сповідь та знайти духовний спокій.


Foto #1


Для учнів 6-8 класів було організовано багато розваг. Діти відвідали музей блаженних Ульмів та церкву, де знаходяться їхні мощі. Це дало їм можливість глибше зрозуміти, що святим може бути кожен з нас.

Foto #2


Окрім духовних заходів, діти мали змогу насолодитися купанням у басейні, іграми та різноманітними розвагами. В останній вечір батьки, які приїхали разом з дітьми, розпалили багаття, співали пісень та смажили маршмелоу, створюючи теплу та дружню атмосферу.


Foto #3


Ці реколекції стали чудовим початком нового навчального року, наповненого новими знаннями, духовним зростанням та незабутніми враженнями. Школа ТеоБенд продовжує свою місію виховання та навчання, надаючи дітям можливість розвиватися у гармонії з духовними цінностями та культурною спадщиною.

Поділитись
Категорія