Греко-католицька Молодіжна Організація знову організувала дитячий табір

Греко-католицька Молодіжна Організація знову організувала дитячий табір

Лип 10, 2024

Foto #1


У таборі брало участь 75 дітей віком 13-ти років. Протягом чотирьох днів заходу чергувалися різноманітні програми відповідно до тем кожного дня. Перший день був присвячений приїзду та знайомству. На другий день діти з вихователями вирушили в подорож. Цього року вони відпочивали в аквапарку, що знаходиться у с. Дийда. Там діти мали змогу перевірити свої сили та вміння у різноманітних іграх та конкурсах. Після Вечірнього Повернення на дітей чекала танцювальна програма. Хлопці та дівчата мали змогу освоїти народні танці. .

Foto #2Третій день був спрямований на духовне зміцнення. В цей день діти, з допомогою вихователів, мали змогу обговорювати різні теми у групах, а в другій половині дня можна було взяти участь у майстер-класі, де діти змогли виготовити різні поробки своїми руками. Закінчився день духовною програмою в супроводі пісень та можливістю посповідатися.
Центральною подією завершального дня стала Свята Літургія, наякій були присутні також священники з інших парафій. Проповідь виголосив місцевий парох о. Шандор Певсе, який закликав дітей жити з Христом у цьому світі.
В кінці табору учасники попрощалися один з одним, і їм не терпиться знову зустрітися в іншому таборі.

Foto #3

Поділитись
Категорія