У с.Матієво греко-католицька парафія провела  культурну програму

У с.Матієво греко-католицька парафія провела культурну програму

Лип 21, 2024

7 липня 2024 року у с.Матієво греко-католицька парафія за підтримки греко-католицького Карітасу Св. Пантелеймона, місцевих підприємців та приватних осіб провела  культурну програму для дорослих та  дітей. На заході, який організовується вже кілька років, молоді та дорослі знайшли розваги до вподоби. Діти розважалися з надувним замком, лазерними боями та різними іграми на спритність. Дорослі змогли проявити себе у виготовленні солодощів. До  програми було залучено й молоде покоління. Крім цього, діти розважалися на каруселях, а також бажаючі могли скуштувати солодкої вати.
Foto #1
Отець Роланд Певсе, парох парафії, сказав, що за час його служіння дитячі та дорослі розваги в селі  Матієві організовували вже 12 разів. Цього року метою програми було створити можливість батькам і дітям провести спільні  миті разом, незважаючи на воєнний час, щоб дати дітям можливість відчути радість життя.
Foto #2
Парафія організовує громадські програми декілька разів на  рік, щоб сприяти розбудові спільноти, підтримці один одного, зміцнення у вірі та ідентичності.
Foto #3

Поділитись
Категорія