В Анталовцях відбувся день Катехита

В Анталовцях відбувся день Катехита

Жов 14, 2024

12 жовтня 2024р. з благословення преосвященного владики Теодора в духовному центрі Св. Івана Павла ІІ с. Анталовці відбувся День катехита Мукачівської греко-католицької єпархії.
Зустріч розпочалася з біблійного семінару на тему "Самуїл, Саул, Давид - драма покликання та місії". Лектор семінару о. Михайло Микуланинець звернув увагу на важливості у своєму покликанні залишатися вірним Богу.

Foto #1
Продовжилась зустріч Божественною Літургією, під час якої синкел пасторального відділу о. Віктор Сабов нагадав, що Ісус – Дорога, Правда і Життя, тому кожен катехит покликаний знати ту Дорогу і вести нею інших людей.

Foto #2

Після Літургії була можливість помолитися перед мощами св. Карла Акутіса.

Foto #3
Далі психологиня п. Наталія Бушко провела інтерактивну лекцію з психології на тему "Анатомія спілкування". Вона наголосила, що слухання дозволяє краще розуміти потреби учнів, вибудовувати довіру, створювати відкритий діалог.

Foto #4
На завершення голова катехитичної комісії о. Ярослав Кузьма підкреслив головні аспекти проведенної зустрічі. Також катехитам було вручено катехитичні місії на новий навчальний рік.
  Щира подяка директору духовного центру о. Василю Кузьмі за теплий прийом та волонтерам за служіння.

Поділитись
Категорія