"Який я, мій Боже?" - Біблійні дні греко-католицької парафії у с.Велика Бийгань

"Який я, мій Боже?" - Біблійні дні греко-католицької парафії у с.Велика Бийгань

Сер 06, 2024

Foto #1

Влітку 2024 року в греко-католицькій парафії Велика Бийгань очікувані Біблійні дні під керівництвом отця Певсе Гергель. Тема цьогорічного заходу була "Який я, мій Боже?", запрошуючи дітей до глибшого самоусвідомлення та стосунків з Богом. У заході взяли участь 99 дітей, всі вони збагатилися духом і вірою.
Кожен день розпочинався з ранкової молитви, де діти разом просили благословення на день і дякували за пережитий день. Після молитви діти дізнавалися про себе та Боже керівництво через історію "Думками навиворіт". Персонажі та історії з повісті допомогли дітям зрозуміти та переробити власні емоції, а також з'єднатися з Божою любов'ю та вченням.

Foto #2
Крім того, діти брали участь у різноманітних ігрових та змагальних заходах, які були не тільки веселими, але й сприяли формуванню почуття спільності. Співати та ділитися піснями було незабутнім досвідом для всіх. На завершення Днів Біблії отець Гергель наголосив, що діти завжди повинні бути відкритими на Божу любов і провід, а також наскільки важливо підтримувати спільноту та зміцнювати дружбу, щоб жити за вірою.
Цього року Біблійні дні греко-католицької парафії у с. Велика Бийгань знову пройшли з великим успіхом. Завдяки ентузіазму та відданості отця Гергель Певсе діти не тільки весело провели час, але й отримали цінний духовний досвід.
Foto #3

Поділитись
Категорія