У Карачині організували зустріч священичих родин

У Карачині організували зустріч священичих родин

Чер 27, 2024

У Карачині організували зустріч священичих родин. Захід відбувся у Греко-католицькому ліцеї ім. Шандора Стойки.
Щорічний захід, на жаль, через воєнний стан в країні до цього був скасований, але в 2024 році духовенство Берегівського Деканату знову відчуло потребу, щоб їхні родини зустрілися із міцнилися духом.
Так як і в минулих роках, день розпочався з молитви. Після молитви о. вікарій Ференц Демко зачитав Євангеліє того дня. У своїй короткій проповіді він насамперед нагадав про покликання до священства, яке було особистим і неповторним для кожного, як і покликання апостола Матея, згадане в Євангелії. Після молитовної частини для дітей була підготовлена програма. Була можливість грати в надувному замку, а також позмагатися в іграх із лазерною стрільбою.

Foto #1
Половина дружин священиків використовувала свої кулінарні здібності для приготування обіду, а друга половина проводила майстер-клас для дітей і дорослих. Водночас вони ділилися парафіяльним досвідом та дізнавалися про труднощі та радощі служіння дружини священника.
Тим часом священики мали можливість невимушено поспілкуватися на різні теми, серед яких теми пов'язані з їхнім покликанням: парафії, життя людей у теперішній час, допомога їм у труднощах, доля і майбутнє єпархії. Під час зустрічі, яка тривала до вечора, священики та члени їхніх родин утвердилися у важливості свого покликання та зарядитися енергією та силою для подальшого виконання своїх обов'язків.

Foto #2

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Поділитись
Категорія