А ВИ БАЧИЛИ СВЯТОГО У КРОСІВКАХ?

А ВИ БАЧИЛИ СВЯТОГО У КРОСІВКАХ?

Жов 02, 2020
Від сьогодні це можливо для мешканців Ассізі. Саме тут, 1 жовтня, відкрито саркофаг, де зберігається тіло блаженного Карла Акутіса. 
Церемонію, яка відбулась після ранкової Святої Літургії, очолив місцевий єпископ. Як бачимо, тіло Карла залишилось у доброму стані (деякі ресурси подали інформацію про нетліннсть тіла). Вдягнений він у звичайні кросівки, джинси та спортивну кофту. Святість є поруч з нами, часто вона дуже проста і непомітна. 
Прийти і помолитись перед тілом віряни матимуть можливість аж до 17 жовтня. 
Нагадуємо, на 10 жовтня запланована його беатифікація.  Як ми вже повідомляли, Карло помер від гострої лейкемії. Його життя було позначене любов`ю до Євхаристії та вчинків милосердя. «Я радий померти, бо я прожив життя, не марнуючи жодної хвилини на справи, які не подобаються Богу», - повторював Карло Акутіс.  Оновлення (23:30): офіційних коментарів щодо нетлінності тіла церковна влада Ассізі не дає. Процес вивчення цього питання триває. Підкреслюється, що тіло Карла збереглося у доброму стані. Крім того, повідомлено, що обличчя юнака було дещо відновлено, аби зробити менш видимими наслідки інсульту, який передував смерті. Джерело: EWTNVatican
Поділитись
Категорія