"Друзі Петра і Павла"

Лис 16, 2020
Сьогодні будемо говорити, це молодь із закарпатського мегаполіса назва якого починається на "П". Це не Перечин і не Пістрялово, не Пузьняківці і не Підгорб, навірно вже здогадалися, що це - пак Іршава.
 
Іршавська молодь бере участь в усіх єпархіальних акціях. Особливо люблять гумор (він у них інтересний :)). Так, так саме вони не один раз виграли кубок переможця КВК під назвою Друзі Петра і Павла (ДПП).
 
Молодь збиралася на парафії від самого її заснування, хоч свою назву і отримала пізніше. Та в 2006 році на парафію прийшов енергійний о. Михайло Соляник. Молоді люди були відкриті на душпастирювання молодого отця. За їхніми плечима: реколекції, прощі, вертепи, вистави. Особливо хочеться згадати про виставу на День Матері, де діти вітали батьків. А батьки у відповідь дітям приготували сценку про відносини батьки-діти, про що останні навіть не здогадувались. Це було зворушливо. Діти плакали. Але це вже інша історія.
І сьогодні спільнота ДПП "не пасе задніх". Молодь бере участь у всіх єпархіальних заходах, беруть участь у реколекціях, люблять гори (особливо схили Смерикового каменю). Ну і звичайно будучи на навчанні в Ужгороді відвідують студентські зустрічі. Як зазначив опікун даної молодіжної організації о. Іван Бундзяк - у нас дуже багато планів (то не лиш пікірювати парадички у парниках) і ми сподіваємось, що спільнота буде рости.
[ngg src="galleries" ids="497" display="basic_thumbnail" thumbnail_crop="0"]
 
 
Поділитись
Категорія