Інформація для паломників про зустріч з Папою Франциском в Пряшеві

Інформація для паломників про зустріч з Папою Франциском в Пряшеві

Вер 03, 2021
     Вчора з Пряшева повідомлено, що на Святу Літургію, яку очолить Святіший отець Франциск 14 вересня о 10.30 годині місцевого часу можна брати участь і з двійною вакциною прийнятою в Україні. Тому, всі бажаючи повинні пройти реєстрацію на    registracia.navstevapapeza.sk/en/registration/presov/ Покрокова інструкція:     1. Ім’я латинкою, як в закордонному паспорті. 2. Прізвище латинкою, як в закордонному паспорті . 3. Номер телефону в міжнародному форматі. 4. Свою емайлову адресу. 5. Ще раз свою емайлову адресу. 6. Пропустити мале поле, де вводиться словацький особистий номер. 7. Вибрати країни (Україна). 8. Подати дату народження. 9. Завантажити скан свого докунта про повну вакцинацію. 10. У наявності дітей у Вашому супроводі покладіть галочку. В іншому випадку пропустіть це поле. 11. Галочка. 12. Галочка. 13. Галочка, 14. Галочка. 15. Відіслати.      Вам прийде на Вашу емайлову адресу підвердження про прийняття реєстрації. Після перевірки, яка займе декілька днів, але найпізніше 12 вересня Вам на Вашу емайлову адресу буде доручено QR код, який потрібно видрукувати, і разом з документом про вакцинацію та закордонним пастортом представити при вступі в ареал, де буде Свята Літургія. Вхід до ареалу буде 14 вересня з 02.00 по 08.00 місцевого часу. Автобуси та машини будуть скеровані поліцією на паркінги, звідки будуть безкоштовні міські автобуси до місця Богослужіння. Те саме – після Літургії. Можна добиратися приватно, як і організувати автобуси на цю подію великого значення для всіх греко-католиків. Для в'їзду в Словаччину необхідно також зареєструваись на korona.gov.sk/ehranica/ (якщо цього незроблено за попередні пів року).
  1. Якщо приїдете 13 вересня на територію Словаччини, впишіть дату 13.09.2021. В іншому випадку вписуйте відповідню дату перетину кордону, тобто 12 або раніше. 14 буде вже певне ризиково, оскільки з Ужгородського кордону до Пряшева дві години дороги. 2. Виберіть – Україна. 3. Ім’ялатинкою, як в закордонному паспорті . 4. Прізвищелатинкою, як в закордонному паспорті. 5. Вибираєте другий варіант – ID prideleneinoukrajinou – та вписуєте 10 циферний ідентифікайні код платника податків. 5. Дата народження. 6. Емайлова адреса. 7. Номер телефону в міжнародному форматі. 8. Ще раз номер телефону в міжнародному форматі. 9. Натисніть – Pokračovať.
  Ваші данні будуть обробленні протягом хвилини і Ви отримаєте підтвердження на емайл, що отримали виняток з карантину. Його, або в телефоні, або видрукований будуть вимагати при перетині кордону.   У випадку потреби звертаєтсья до Ваших настоятелів парафій.    
Поділитись
Категорія