Спільними справами до Перемоги!

Спільними справами до Перемоги!

Вер 11, 2022
Цими днями парафії міст Павії та Воґера приймають о.Василя Бушка - священника з м.Ужгорода, який значну частину свого душпастирського служіння присвячує праці з людьми з інвалідністю, а в умовах нашого сьогодення, - і особам, що внаслідок бойових дій є вимушеними переселенцями.
Отець Василь відвезе до організацій, якими опікується, гуманітарну та фінансову допомогу з наших парафій, за збір якої сердечно всім дякуємо.
Сьогодні, після Літургії, він передав пароху о. Олександру Товт нагороду від Владики Ніла - орден Священномученика Теодора Ромжі ІІІ ступеня та, подяку військового командування 128 гірсько-штурмової бригади за попередні гуманітарні вантажі та автомобіль швидкої допомоги, успішно передані на потреби України.
Отець Олександр у подячному слові підкреслив, що ця нагорода є відзнакою кожного, хто у будь-який спосіб співпереживає, молиться та допомагає народу України.
Дякуємо Благодійному Фонду «Карітас Закарпаття» та дорогим друзям-людям з інвалідністю, якими о.Василь опікується у м.Ужгород, за власноруч виготовлені подарунки, які вони нам передали.
Також, вже традиційно, відбулося благословіння дітей, молоді та студентів на новий навчальний рік, на здобування знання у вірі та правді для власного спасіння та добра усіх! 
Поділитись
Категорія