"Світло Світу"

Лис 18, 2020
Історія центру "Світло Світу" почалась, ще з 90-х років, коли діти та молодь почали відвідувати уроки катихизації при Вознесенській церкві. А згодом паном М.Шманьо було організовано дитячий-молодіжний хор, що кожної неділі та свято вів спів на Службі Божій. Також хлопці були мініштрантами, а дівчата належали до молитовної Маріїнської спільноти. Більшість цієї молоді згодом згуртувалась та виявила бажання мати свою офіційну назву ,герб та девіз: Христос Умер Спасаючи Тебе (ХУСТ).
 
А ще пам'ятаєте круті (тот о.Михайло Соляник навхтема щось файне придумає) помаранчеві майки із зображенням лика Ісуса і напис ХУСТ: Христос_У_Серці_Твоїм. Як чесно кажучи все хотів мати таку майку:)
 
Хустяни були активними учасниками різних молодіжних заходів, що вже в ті роки проводились на території нашої єпархії. Багато чим молодь завдячує сестрам василіанкам, монастир яких біля церкви, зокрема с. Антонії, катихетці п. І.Гарагуц, о. М.Бровді о. І.Бровді(мол.), о. М.Соляник, о. В.Бабич, о. Петро Немеш, які в різний час духовно нас згуртовували та вели до пізнання Бога.
 
З цієї парафіяльної молоді зараз маємо священників, жінок священників, монахів і монахинь та активні християнські сім'ї.
Наразі організація Світло світу продовжує свою діяльність при церкві Преображення Господнього.
[ngg src="galleries" ids="500" display="basic_thumbnail" thumbnail_crop="0"]
Поділитись
Категорія