В Ужгороді відбулося відкриття нового корпусу ліцею "Теобенд"

В Ужгороді відбулося відкриття нового корпусу ліцею "Теобенд"

Бер 14, 2024
Святкове відкриття та освячення нового корпусу ліцею Теобенд є великим історичним моментом для учнів, педагогічного колективу та місцевої громади. Ця подія відбулася із великою урочистістю.
Foto #1
Цьому заходу передувала наукова конференція про життя та діяльність о. Августина Волошина в стінах УжГКБА, а потім відбулося освячення будівлі Владикою Нілом, який звершив молитву за благословення та процвітання у справах, які здійснюватимуться в цьому корпусі.
Foto #2
Після цього гості мали можливість оглянути нові приміщення, де проводилися екскурсії з демонстрацією сучасного обладнання та навчальних кабінетів.
Foto #3
Ця подія стала символом поєднання зусиль усіх учасників для створення комфортних умов для освіти та виховання молодого покоління в стінах греко-католицького ліцею "Теобенд", підкресливши значущість спільної праці та взаємодії в суспільстві. Урочистий захід завершився зворушливою церемонією вручення ордену імені о. Августина Волошина нашим захисникам, а також тим, хто долучився до реконструкції нового корпусу.
Foto #4

Поділитись
Категорія
Адреса
Знайти дану подію

м. Ужгород