"Воскресіння"

Лис 14, 2020
Сьогодні розмова про ще один класний ужгородський молодіжний центр- "Воскресіння".
 
Шлях до створення молодіжного християнського центру, як і сам центр "Воскресіння" був співпрацею Бога і сердець молоді греко-католицької церкви м. Ужгорода.
 
Дуже важливим моментом було те, що 16-17-річні юнаки та дівчата самі почали розуміти, що мають діяти спільно, дивлячись на приклад молодіжних формацій в інших громадах.
Ця думка і бажання працювати з молоддю були у крутого Людвіга Філіпа, людини історії, який відкладаючи всі свої справи, допоміг започаткувати юридично, в 1996 році, молодіжну організацію "Воскресіння".
 
Першим духівником з благословінням Владики Іоана Семедія, став о. І. Левко, потім о. Ю. Довганинець і остаточно взяв під свою духовну опіку о. Атіла Сабо (Оті і його неймовірні жарти).
 
Духовні бесіди, вечори духовної пісні, фестивалі, літні християнські табори, олімпіади- все це і загартовувало і об'єднювало, і давало "крила" для розвитку в молитві та християнському житті.
 
о. Василь Бушко, о. Олександр Товт, о. Михайло Молокус, архідиякон о. Микола Багіров, о. Олексамдр Манзич, о. Михайло Кравчук, о. Іван Русин, о. Василь Поляк, о.Богдан Лийза, о.Михайло Пазуханич і обидва брати Михайлиці- отці, які сформувались і виросли у спільноті "Воскресіння". (Треба порахувати таку кількість покликань в інших спільнотах:) ).
"Ми є родина у Христі" - це слова, які і до цього часу повертають нас, "молодь центру", у яскрасе минуле і дають силу йти в невідоме майбутнє....
 
[ngg src="galleries" ids="495" display="basic_thumbnail" thumbnail_crop="0"]
Поділитись
Категорія