Пасторальний Центр Петра Павла Ороса

Пасторальний Центр Петра Павла Ороса

Тра 18, 2024

5 серпня 2022 року Папа Франциск затвердив декрети Дикастерії в справах визнання святих, між якими визнання мучеництва отця Петра Павла Ороса. Це був простий сільський священник, який присвятив своє життя Богу, Церкві та народу. Сам він був родом з Білок, де зараз знаходиться пасторальний центр, який носить ім'я цього священника.

Foto #1

Молодіжно-пасторальний центр ім. о. Петра-Павла Ороса знаходиться в с. Білки Хуського району Закарпатської області. Територія займає більше пів гектара. На цій території розташований дім в якому є конференц-зала та каплиця, де розміщається близько 50 осіб. Також у будинку розміщені 2 трапезні, що вміщають до 50 осіб. Кімнат в будинку є 14 в яких, загалом, можна розмістити до 50 осіб це: – 6 кімнат для 2 осіб, 2 кімнати для 3-ох осіб, 3 – для 4-ох осіб, 1 кімната для 5-ох осіб, 2 кімнати для 6-ти осіб, а також, при потребі, є можливим встановлення додаткових ліжок.

Foto #3

На території також є відпочинкові зони, такі як: басейн, пляжна зона, тераси, мангали, амфітеатр, більярдна.
Дім Петра розташований з мальовничим видом на гори в центрі села Білки. На території є облаштовані зелені зони, де можна гратися з дітьми. Також у пасторальному центрі є наявна дого-терапія за участі двох лабрадорів. Біля будинку є розташоване велике, доглянуте футбольне поле, яким опікується селищна рада. Також із територією межує великий супермаркет, де можна комфортно зробити покупки.
Молодіжно-пасторальний центр ім. о.Петра-Павла Ороса – служить для того щоб люди мали можливість заживати різні конференції, реколекції, зустрічі для сімей та їх відпочинку. Проводять в Центрі також дитячі табори.

Foto #4
Дім Петра Ороса - не просто споруда для відпочинку. Це місце, яке постійно збирає вірників нашої єпархії на різні заходи - реколекції, табори, відпочинки молоді, зустрічі священників та їхніх сімей. Блаженний священномученик Петро Орос збирає цих всіх людей під своїм покровом, щоб вони могли пережити дуже гарні моменти у спільноті християн.Foto #5
Директор пасторального центру о. Петра Павла Ороса - о. Ярослав Данко

моб. +38 (095) 867-45-15

Поділитись
Категорія