Відомий французький футболіст молився на вервиці перед санктуарієм у Лурді

Відомий французький футболіст молився на вервиці перед санктуарієм у Лурді

Лип 27, 2024

Футболіст Антоні Марсьяль виклав у мережу свою фотографію перед санктуарієм Богородиці в Лурді. Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» брав участь у богослужінні на вервиці, дякуючи Богові за отримані ласки.


Позиція відомого французького футболіста – не буденність. Антоні Марсьяль є представником Франції та колишнім гравцем, серед інших, англійського «Манчестер Юнайтед», іспанської «Севільї» чи французького «Монако». Крім клубних успіхів, він також виграв важливий кубок зі збірною Франції. У 2016 році він отримав срібну медаль за друге місце на чемпіонаті Європи. Проте його спортивні успіхи не означають, що він залишив духовне життя.


Світлину перед санктуарієм Божої Матері в Лурді спортсмен опублікував у своєму профілі в Instagram. На фото він тримає в руці вервицю, а підписав пост словами: «Дякую, Боже, за все». Допис гравця зустрів сотні дуже схвальних коментарів. Шанувальники спортсмена привітали його позицію та визнали віру в Ісуса Христа.


«Дякую за твою простоту в діленні вірою, враховуючи твою славу. Це нелегко в контексті секуляризованої Франції. Будь благословенний», – написав під світлиною о. Рене Люк. Під дописом французького футболіста було багато інших схвальних коментарів. «Ісус — Цар»; «католик і пишаюсь»; «тривайте у вірі в Ісуса. Він ніколи не покине нас»; «Господь — твоя сила» — це лише частина коментарів, розміщених під постом Марсьяла.


Виявилося, що гравець брав участь у богослужінні вервиці в Лурді. Він також опублікував короткий звіт про молитву у своєму профілі в Instagram, пише pch24.pl.


Варто відзначити, що за акаунтом Антоні Марсьяля стежать понад 6,2 мільйона людей з усього світу. Це не перше публічне свідчення віри француза. У його соціальних мережах також була розміщена графіка, присвячена Воскресінню Господньому. У свою чергу, на місці, де користувачі розміщують основні біографічні відомості, спортсмен розмістив три хрести.

Джерело: http://catholicnews.org.ua/vidomiy-francuzkiy-futbolist-molivsya-na-vervici-pered-sanktuariiem-u-lurd

Поділитись
Категорія